Η Εταιρία ESTELLE (www.estelle.uk.com) είναι μια από τις πρωτοπόρες στο χώρο του τρυπήματος αυτιών, από το 1948. Εδρεύει στο Humberston της Μ. Βρετανίας και στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της είναι η μοναδική που κατέχει εξ ολοκλήρου όλη
τη γραμμή παραγωγής.

Στη Μ. Βρετανία είναι η πρώτη εταιρία στο χώρο τρυπήματος αυτιών, κατέχοντας άνω του 60% της αγοράς και εξάγει τα προϊόντα της με επιτυχία σε 38 χώρες σε όλο το κόσμο που τη κατατάσσουν στις 2 μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως.


Είναι πλήρως αποστειρωμένο και σύμφωνο με την οδηγία 94/27/EEC της ΕΕ για 0% νικέλιο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι 100%  αντιαλλεργικό.
 Όλα τα προϊόντα - σκουλαρίκια είναι τοποθετημένα σε πλήρως αποστειρωμένες κασέτες μιας χρήσεως.Η γκάμα των προϊόντων ( η μεγαλύτερη της παγκόσμιας αγοράς ) διατίθεται σε χρυσο18Κ, σε χειρουργικό ατσάλι λευκό καθώς και σε χειρουργικό ατσάλι επιχρυσωμένο (ντουμπλαρισμένο).

Έτσι το 2009 εισήλθαμε στη αγορά της Νοτιανατολικής Ευρώπης  με την εταιρία ESTELLE GREECE (www.estelle.com.gr)  (που είναι η αποκλειστική διανομέας των προϊόντων της).

Ξεκινώντας από την Ελλάδα. Η εταιρία ESTELLE GREECE είναι υπεύθυνη για τη Διανομή των προϊόντων στις εξής χώρες Ελλάδα, Αλβανία, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία καθώς και σε όλη την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Έτσι μπαίνοντας δυναμικά στην Ελληνική αγορά οι ίδιοι καταργούμε αντιπροσώπους η τρίτους εισαγωγείς. Με αυτό το τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας ,σε όλους εσάς , σε τιμές ασυναγώνιστες ,και τη δυνατότητα σε όλους σας μεγαλύτερου περιθωρίου κέρδους.
Παρόλα αυτά δίνουμε ακόμη ένα κίνητρο να μας γνωρίσετε, τις επιπλέον προσφορές μας .

Για την ESTELLE GREECE.
Δημήτρης Παπαδημητρίου